Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bundesliga hervat: Mané op zoek naar vorm, debuut Letsch

Bundesliga hervat: Mané op zoek naar vorm, debuut Letsch

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 september 2022 – Na de interlandbreak wordt ook in Duitsland de competitie komend weekend weer hervat. In de achtste speelronde krijgt Bayern München morgen bezoek van Bayer Leverkusen. Julian Nagelsmann, trainer van Bayern, hoopt dat Sadio Mané het beter gaat doen dan in de laatste wedstrijden voor de onderbreking. Thomas Letsch gaat zaterdag debuteren als trainer van VfL Bochum.

Mané kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen over van Liverpool, maar kwam in zijn laatste vier duels voor Bayern niet tot scoren. De Rekordmeister wist bovendien niet één van die vier wedstrijden winnend af te sluiten, waardoor de druk op Nagelsmann alleen maar toe is genomen. De trainer ging in op de kritiek die Mané oogstte in de laatste weken. "Uiteindelijk is het aan de speler om te doen wat de trainer hem opdraagt", sprak de oefenmeester in de persconferentie voorafgaand aan het duel met Leverkusen. "Als hij dat doet ben ik ervan overtuigd dat hij zijn topvorm snel zal hervinden.

Letsch debuteert
Thomas Letsch mag een dag later debuteren in de Bundesliga. De trainer, die vorige week werd overgenomen van Vitesse, gaat met zijn VfL Bochum op bezoek bij RB Leipzig, dat slechts dertiende staat. Bochum verzamelde uit zijn eerste zeven duels nog maar een enkel punt, en staat daarmee stijf onderaan. Toch heerst er een positieve sfeer rond de club, waar Letscher goed opstaat na zijn eerste dagen."Ik heb een zeer goede eerste indruk van Letsch gekregen", zegt Anthony Losilla tegen BILD. Vooral de taalvaardigheid van zijn nieuwe oefenmeester is een groot pluspunt, zo blijkt. "Als de helft van de kleedkamer iets niet begrijpt, dan heeft het weinig zin een verhaal af te steken", zegt Losilla daarover. De routinier doelt daarmee op Letsch' voorganger Thomas Reis, die zich enkel in het Duits verstaanbaar maakte, terwijl Letsch ook het Engels, Spaans, Portugees en Frans machtig is.

Los van zijn talenknobbel is de oefenstof die Letsch zijn ploeg voorschotelt ook een pluspunt in de ogen van Losilla. "We zien dat we de goede kant op gaan nadat we veel hebben getraind met hoge intensiteit", klinkt het. Op bezoek in Leipzig krijgt Bochum de kans het puntentotaal met de factor vier te vermenigvuldigen, als het weet te winnen. Aan de trainer zal het niet liggen, zo ziet Losilla: "Hij spreekt veel, wat belangrijk is voor sommige spelers. Het motiveert ons allemaal." 


Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd