'Ronaldo onderhandelde met Saoedische club met transferverbod'

28 september 2022, 20:04

Cristiano Ronaldo heeft afgelopen zomer overwogen om naar Saoedi-Arabië te verkassen. De 37-jarige superster van Portugal heeft gesprekken gevoerd met het steenrijke Al-Hilal, waar een monstercontract voor hem klaar lag. Van een transfer kwam het uiteindelijk niet vanwege een verbod dat de club is opgelegd.

Al-Hilal kampt met een transferverbod, waardoor het afgelopen zomer geen nieuwe spelers mocht aantrekken. Voor Ronaldo maakte de Saoedische bond geen uitzondering. "We hebben met hem gesproken, maar het is helaas niet doorgegaan. Het geld was niet het probleem, wij kunnen iedereen ter wereld binnen halen. We mochten alleen niemand kopen door het verbod", zei Fahad ben Nafel, de voorzitter van Al-Hilal, tegen Thamanya

Ronaldo aasde afgelopen zomer op een vertrek bij Manchester United. De Engelse topclub was niet actief in de Champions League, waardoor het management van de Portugees bij talloze topclubs informeerde. Onder meer Chelsea, Bayern München, Real Madrid en FC Barcelona weigerden echter om de aanvaller binnen te hengelen.

Bij Manchester United, waar coach Erik ten Hag sinds deze zomer de scepter zwaait, moet Ronaldo vooralsnog genoegen nemen met een reserverol.

Lees ook: Ten Hag moet vrezen voor vertrek onbetwiste basiskeeper

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen