AZ heeft ster Karlsson eindelijk terug; goed nieuws voor Excelsior

28 september 2022, 19:14

AZ kan komend weekend eindelijk weer een beroep doen op sterspeler Jesper Karlsson. De Zweedse buitenspeler stond maanden aan de kant vanwege een slepende hamstringblessure, maar lijkt zaterdagavond tegen FC Groningen weer bij de wedstrijdselectie te zitten.

Karlsson raakte in de laatste wedstrijd van vorig jaar geblesseerd en moest sindsdien toekijken. Zaterdag kan hij eindelijk zijn rentree maken. Hoogstwaarschijnlijk begint de aanvaller op de reservebank. Een scheurtje in de hamstring hield hem lang aan de kant. "Dat was erger dan ik in eerste instantie had verwacht. Maar ik was blij dat het niet helemaal gescheurd was. Dat was tenminste nog positief", zegt Karlsson op de clubwebsite van AZ.

De terugkeer van Karlsson betekent een flinke opsteker voor het sterk gestarte AZ, dat voor de interlandbreak nog stuntte door Ajax te verslaan. Afgelopen seizoen was Karlsson in de Eredivisie clubtopscorer met vijftien doelpunten. AZ staat momenteel op de derde plaats in de competitie, met slechts één punt minder dan koploper PSV.

Excelsior

Ook Excelsior kreeg deze week goed nieuws uit de ziekenboeg. De Rotterdammers verwelkomden volgens het Algemeen Dagblad smaakmaker Marouan Azarkan weer op het trainingsveld. De huurling van Feyenoord is fit genoeg om zondag zijn rentree te maken tegen FC Utrecht. Verdediger Sven Nieuwpoort trainde deze week nog binnen en is daardoor een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen