Barça overweegt sensationele comeback Messi: "Het is haalbaar"

28 september 2022, 18:24

FC Barcelona kan volgend jaar een poging wagen om Lionel Messi terug te halen naar Camp Nou. De vorig jaar vertrokken superster uit Argentinië kon niet worden behouden vanwege de financiële problemen waar de club mee kampte, maar in de zomer van 2023 is een sensationele comeback mogelijk.

Dat bevestigt vice-voorzitter Eduard Romeu in gesprek met El Matí de Catalunya Ràdio. Messi beschikt over een contract dat hem tot de zomer van 2023 aan zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain bindt. Volgend jaar is de Argentijn daardoor transfervrij, al doet PSG verwoede pogingen om het contract van de in topvorm verkerende linkspoot te verlengen.

"Het is haalbaar", reageerde Romeu op vragen over een mogelijke terugkeer van Messi. "Alleen als hij transfervrij zou komen. Het zou mooi zijn, want hij is een icoon van de club. FC Barcelona zal altijd zijn thuis zijn. Ik ga daar alleen niet over. Het is aan de coach en de technische leiding van de club om te bepalen of Messi terugkeert naar ons."

Messi vertrok vorig jaar transfervrij uit Barcelona. Sinds vorig seizoen komt de Argentijn uit voor Paris Saint-Germain. Daar stelde hij met zes doelpunten in de Ligue 1 teleur. Dit seizoen heeft de sterspeler de smaak echter te pakken. Tot dusverre was hij al goed voor vier goals en zeven assists.

Lees ook: FC Barcelona deelt zeer slecht nieuws over Frenkie en Memphis

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iniesta is pas 38 en speelt ook nog, misschien kunnen ze die ook weer terughalen. Wel jammer dan dat ze Dani Alves niet gehouden hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen