Benzema op tijd terug voor Clásico; ook Newcastle wil Real-bankzitter

28 september 2022, 17:58

Real Madrid lijkt in de Clásico tegen FC Barcelona weer een beroep te kunnen doen op Karim Benzema. De Franse topspits meldde zich woensdagmiddag na enkele weken afwezigheid weer op het trainingsveld van De Koninklijke. Benzema zit daarmee in de laatste fase van zijn herstelproces na een spierblessure.

De kraker tussen Real en Barça wordt over tweeënhalve week afgewerkt. Lange tijd leek het erop dat Benzema de topper aan zich voorbij moest laten gaan, maar hij lijkt de race tegen de klok te gaan winnen. Voor de strijd tussen de titelkandidaten neemt Real Madrid het de komende weken eerst nog op tegen Osasuna, Shakhtar Donetsk (tweemaal in de Champions League) en Getafe.

Asensio

Een vertrek van Marco Asensio bij Real Madrid lijkt steeds waarschijnlijker te worden. Afgelopen weekend werd al bekend dat Juventus in de markt is voor de Spaans-Nederlandse middenvelder, maar inmiddels heeft ook Newcastle United interesse getoond in Asensio. De Spaans international zou in de Premier League waarschijnlijk op meer speeltijd kunnen rekenen.

Dat melden Engelse en Spaanse media. Na een stormachtige doorbraak bij Real Madrid bleef het de laatste jaren vaak stil rond Asensio. Bij Real behoort hij niet tot de vaste basis en moet hij het doen met invalbeurten. De 26-jarige Spanjaard kwam dit seizoen pas vier keer als invaller binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen