Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ bevestigt woorden Van Gaal; Martins Indi lang uit de roulatie

AZ bevestigt woorden Van Gaal; Martins Indi lang uit de roulatie

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 september 2022 – Bruno Martins Indi komt dit kalenderjaar niet meer in actie namens AZ. De club uit Alkmaar laat via de clubkanalen weten dat de centrumverdediger succesvol is geopereerd aan een bovenbeenblessure. Dat heeft wel tot gevolg door Martins Indi een aantal maanden buitenspel staat.

Martins Indi raakte vlak voor de interlandperiode in de thuiswedstrijd tegen Ajax (2-1 overwinning) geblesseerd. Dat was een flinke streep door de rekening van de linkspoot, die door bondscoach Louis van Gaal was opgeroepen voor de wedstrijden tegen Polen en België. Martins Indi moest zich dus noodgedwongen afmelden voor de duels in de Nations League.

Lees ook: Geen WK voor Martins Indi; Van Gaal vindt nieuwe rol voor Malacia

Nu blijkt dus dat hij ook de nodige wedstrijden van AZ aan zich voorbij moet laten gaan. De ex-speler van Feyenoord, FC Porto en Stoke City speelde dit seizoen al elf wedstrijden namens zijn werkgever. Hij keert na de winterstop pas weer terug bij de ploeg van trainer Pascal Jansen. Dat betekent dus dat hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moet laten gaan.

Van Gaal zette al streep door Martins Indi
Daar zal de 36-voudig international van Oranje behoorlijk van balen. De verdediger kon in Qatar beginnen aan zijn tweede WK, nadat hij eerder door Van Gaal was meegenomen naar de editie van 2014 in Brazilië. Van Gaal liep rond de Nations League wedstrijden van Oranje al vooruit op de afwezigheid van Martins Indi, die in totaal twee keer scoorde namens het Nederlands elftal.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd