Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

ADO verrast en haalt Kishna andermaal terug naar Den Haag

ADO verrast en haalt Kishna andermaal terug naar Den Haag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 september 2022 – ADO Den Haag en Ricardo Kishna hebben een akkoord bereikt over een nieuwe samenwerking. De aanvaller vertrok afgelopen zomer bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Nu keert hij opnieuw terug bij zijn jeugdliefde en zet hij zijn krabbel onder een contract tot medio 2023.

Dat maakt ADO woensdagmiddag bekend via de clubkanalen. Kishna vertrok afgelopen zomer transfervrij bij de Hagenaars, die hem destijds al graag hadden behouden. De aanvaller koos echter voor een vertrek omdat hij vanwege de bestuurlijke onrust niet wilde blijven. Kishna zette zijn zinnen op een buitenlands avontuur en had verschillende opties. Toch besloot hij niet buiten Nederland te gaan voetballen.

Lees ook: Clubloze Kishna laat gezicht toch weer zien bij ADO Den Haag

ADO-trainer Dirk Kuyt stak in de afgelopen weken zijn interesse om Kishna weer naar de club te halen niet onder stoelen of banken. De oefenmeester liet de clubloze Hagenaar al meetrainen met de selectie om zijn conditie op peil te houden. De ex-speler van Ajax en Lazio speelde ook mee in een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Nu keert hij dus andermaal terug op het oude nest en kan hij meteen aansluiten.

ADO Den Haag is slecht begonnen
Kuyt kan in de jacht op promotie naar de Eredivisie wel een aanvallende impuls gebruiken. ADO staat na acht speelrondes namelijk op de dertiende plaats van de Keuken Kampioen Divisie. De manschappen van Kuyt pakten tot op heden pas acht punten en dat is natuurlijk niet genoeg om mee te doen voor promotie. Aanstaande vrijdag (20.00 uur) speelt ADO in eigen stadion tegen Jong PSV, dat een puntje meer heeft.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd