Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van den Ven liet Feyenoord en PSV lopen: "Nooit spijt van gehad"

Van den Ven liet Feyenoord en PSV lopen: "Nooit spijt van gehad"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 september 2022 – Micky van de Ven liet Nederland ruim een jaar geleden achter zich voor een avontuur bij VfL Wolfsburg. De jeugdinternational van Oranje is inmiddels een vaste waarde in de Bundesligs. Hij had als speler van FC Volendam echter ook kunnen kiezen voor een stap naar de Eredivisie.

De inmiddels 21-jarige linkspoot koos voor Wolfsburg, terwijl Feyenoord en PSV hem ook graag wilde hebben. "Ja, ik had in 2021 ook naar Feyenoord of PSV kunnen gaan, maar ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze", aldus Van den Ven in gesprek met Voetbal International. "Het is natuurlijk lastig als je telkens op de bank zit, maar ik had ook niet verwacht dat ik direct zou gaan spelen. Aan het begin moest ik aanpoten, maar ik haakte redelijk snel aan en heb altijd wel gevoeld: er is een kans dat ik hier ga spelen."

Van de Ven maakt dus furore in de Bundesliga, maar droomt stiekem van een toekomst in de Premier League. "Dat vind ik nog steeds echt de mooiste competitie die er is. Onder meer vanwege de fans, al moet ik zeggen dat de fans in de Bundesliga-stadions ook echt absurd zijn. Maar van jongs af aan is de Premier League altijd al een droom voor mij geweest. Het is dé topcompetitie ter wereld. Ik ben nu nog maar 21, dus ik heb nog genoeg tijd om mezelf door te ontwikkelen, om dat ooit te halen."

Jong Oranje
Onlangs plaatste Van de Ven zich met Jong Oranje voor het EK van volgend jaar in Roemenië en Georgië. Daar wil de verdediger hoge ogen gaan gooien en zijn verwachtingen zijn dan ook hoog. De Nederlandse beloften gaan niet voor niets naar het toernooi. "Ik denk dat wij kwalitatief echt een heel goede ploeg hebben, dus ik denk dat wij zeker kanshebber zijn om het EK te winnen. We hebben in elke linie spelers die gewend zijn om op topniveau te presteren, dus wij hoeven voor niemand bang te zijn." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd