Ophef in Frankrijk: internationals feesten na verlies in Denemarken

27 september 2022, 17:37

In Frankrijk is rumoer ontstaan rond de nationale ploeg. Eerder vandaag maakte een Deense krant bekend dat een aantal spelers van Les Bleus zondagavond, na de verloren wedstrijd in en tegen Denemarken (2-0), in gezelschap van een aantal Deense spelers in een nachtclub werd gesignaleerd.

In de hippe nachtclub Museo in Kopenhagen werd een filmpje gemaakt waarop te zien is hoe de Deense aanvoerder Simon Kjaer samen met zijn AC Milan-teamgenoot Olivier Giroud feestviert. Ook Manchester United-verdediger Raphael Varane zou op de dansvloer zijn verschenen, zo schrijft het Deense BT.

Het is wel vaker onrustig rond de Franse ploeg de laatste jaren. Zo werd Karim Benzema jarenlang niet opgeroepen voor zijn land, omdat hij verwikkeld was in een afpersingszaak rond zijn oud-collega Mathieu Valbuena. De steraanvaller van Real Madrid werd echter vorig jaar weer in genade aangenomen. In de afgelopen interlandperiode ontbrak hij bij de Fransen wegens een blessure die hij eerder deze maand opliep bij zijn club.

Frankrijk had na de nederlaag tegen de Denen maar zo kunnen degraderen uit groep A, het hoogste niveau in de Nations League. Het elftal van Didier Deschamps kreeg echter hulp van Kroatië. Dat versloeg Oostenrijk in Wenen, waardoor een pijnlijke afdaling naar het tweede niveau de Fransen bespaard bleef. Les Bleus zijn juist titelverdediger in de Nations League, maar krijgen door hun derde plaats niet de kans hun titel van 2021 in de finaleronde die volgend jaar in Nederland wordt afgewerkt te prolongeren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen