Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Franse bondscoach komt met opmerkelijk verzoek voor PSG

Franse bondscoach komt met opmerkelijk verzoek voor PSG

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 september 2022 – De Franse bondscoach Didier Deschamps heeft een nadrukkelijk beroep gedaan op Paris Saint-Germain. De keuzeheer van de Fransen hoopt dat Kylian Mbappé voldoende rust krijgt voor de start van het WK in Qatar.

"Ik begrijp dat ze Mbappé constant willen laten spelen bij PSG, maar hij moet af en toe ook de tijd en ruimte krijgen om op adem te kunnen komen. Hij moet echt minder minuten gaan maken in aanloop naar de start van het WK", waarschuwde Deschamps in de Franse media. Dat zou de prestaties van de Franse grootmacht in Qatar ook helpen, dacht hij. 

Door de overwinning eerder afgelopen week in de Nations League heeft Deschamps met Frankrijk degradatie in de Nations League afgewend, maar met derde plaats in de poule en 2-0 nederlaag op bezoek in Denemarken is de voorbereiding op het eindtoernooi zeker niet ideaal voor de Fransen. In beide duels deed de bondscoach een beroep op Mbappé.

Lees ookZes potentiële WK-sterren die een boost goed kunnen gebruiken

Kille relatie Mbappé
Verder kwam er vanuit Leandro Paredes nog kritiek op de Franse aanvaller van PSG. De inmiddels speler van Juventus werd gevraagd naar de relatie met Mbappé, maar die had de Argentijn naar eigen zeggen niet. "Ik had geen relatie met hem, dus ik kan je niets over hem vertellen", zei Paredes. De middenvelder is niet de enige speler die naar buiten komt met het bericht dat hij een hele kille relatie had met Mbappé.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd