Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Barcelona kampt door nieuwe kwetsuur met blessure-plaag

FC Barcelona kampt door nieuwe kwetsuur met blessure-plaag

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 september 2022 – De interlandperiode van FC Barcelona wordt steeds ongelukkiger. In navolging van Frenkie de Jong, Memphis Depay, Jules Koundé, Ousamane Dembélé en Ronald Araújo is er dinsdag een volgende blessure aan het licht gekomen. Hector Bellerin is voorlopig mogelijk uit de roulatie.

De verdediger van FC Barcelona was anders dan zijn geblesseerd geraakte collega's niet op reis voor interlands, maar trainde gewoon bij de selectie van Xavi. Hij heeft daarbij een kuitblessure in zijn linkerbeen opgelopen, waarvan het nog duidelijk moet worden wat de exacte ernst is van zijn kwetsuur. Daarover krijgt hij woensdag pas definitief uitsluitsel.

Bellerin kwam deze zomer transfervrij over van Arsenal en tekende een eenjarig contract in Camp Nou. Tot dusver speelde hij twee duels voor de club waar hij werd opgeleid. Afhankelijk van de ernst van zijn kwetsuur komen daar voor het WK in Qatar nog meer duels bij. De Spanjaard is in principe namelijk wel een beoogd basisklant onder Xavi.

Lees ook: Interlandbreak verloopt vooralsnog rampzalig voor FC Barcelona

Blessures FC Barcelona
Memphis Depay en Frenkie de Jong kampen allebei met hamstringklachten en FC Barcelona heeft gecommuniceerd dat het duo minimaal enkele weken uit de roulatie ligt. Dat is allesbehalve een ideale voorbereiding voor het WK. Vooral Memphis wordt voor langere tijd afwezig verwacht. 

Het eindtoernooi in Qatar wordt door de operatie van Araújo erg moeilijk haalbaar voor de verdediger van Uruguay. Over Koundé is weinig naar buiten gebracht, maar de verwachting is dat ook hij minimaal drie weken niet inzetbaar zal zijn. Ook Sergi Roberto is nog altijd niet honderd procent fit voor Xavi.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd