Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'FC Barcelona speelde kwalijke rol in opmerkelijke keuze Araújo'

'FC Barcelona speelde kwalijke rol in opmerkelijke keuze Araújo'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 september 2022 – FC Barcelona-verdediger Ronald Araújo heeft zich deze week laten opereren aan zijn dijbeenblessure. Daarmee lijken de kansen op deelname aan het WK nihil. En in de Spaanse media wordt gesteld dat de beslissing van de achterhoedespeler vooral uit de koker komt van zijn Catalaanse werkgever.

Dagblad SPORT stelt namelijk dat Araújo zonder operatie, maar met een meer conservatie behandeling mogelijk het WK nog wel had kunnen halen. Met een operatie kan er vrijwel een streep door zijn kansen om het WK te spelen met Uruguay. Ook in zijn thuisland is er met verontwaardiging gereageerd op het besluit. 

De Spaanse krant weet dat FC Barcelona nadrukkelijk heeft geadviseerd om de operatie wel te doen. Daarbij gaf de club het voorbeeld van Samuel Umtiti. Hij koos ervoor om geen operatie te doen om zo het WK in 2018 met Frankrijk te kunnen spelen. Daarna heeft hij volgens de club nooit meer zijn oude niveau gehaald.

Lees ook: Barcelona bevestigt blessures: 'Minimaal maand uitgeschakeld'

Mede daardoor zou Araújo hebben gekozen om zich wel te laten opereren, omdat hij niet een zelfde scenario wilde doormaken als Umtiti. De Franse verdediger wordt momenteel verhuurd aan UC Lecce, omdat hij in Camp Nou niet meer aan spelen toekwam. Araújo ligt door de operatie zo'n drie maanden buitenspel, maar heeft via Twitter laten weten dat het 'medisch advies' was dat de doorslag gaf in zijn moeilijke keuze.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd