Weer nieuwe talkshow over voetbal op tv: 'Voetbal café'

27 september 2022, 11:28

Er komt wederom een nieuwe voetbaltalkshow in de ether. Na onder meer Veronica Offside, Studio Voetbal en het alweer van de buis verdwenen VTBL komt Ziggo Sport met het nieuwe Ziggo Sport Voetbal Café.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad over de nieuwe show van Ziggo, die aan het einde van deze maand losgaat. Op de zender van Ziggo is Rondo ook al te zien op zondagavond, maar er komt dus nog een extra uitzending rond het weekend. Bas van Veenendaal is de presentator van het nieuwe voetbalprogramma op de vrijdagavond.

De gasten zullen wisselend zijn, maar Ruud Gullit wordt net als bij Rondo het vaste gezicht van de talkshow. Ook Jan van Halst, eveneens een vast gezicht bij Ziggo, zal regelmatig aanschuiven als gast bij de nieuwe voetbalshow. De eerste gast op 30 september 2022 is oud-international Arthur Numan.

Lees ook: VTBL flopt weer en verdwijnt al na zes afleveringen van de buis

Voetbaltalkshowoorlog

De voetbaltalkshowoorlog is nog altijd in volle gang. VTBL werd vanwege tegenvallende kijkercijfers van de buis gehaald. De afgelopen dagen scoorden gemiddeld de diverse voetbaltalkshows wisselend: Vandaag Inside (776.000), Veronica Offisde (222.000) en Rondo (25.000). Door de wedstrijd van het Nederlands elftal was er dit weekend geen Studio Voetbal, maar de laatste uitzending van Studio Voetbal scoorde gemiddeld 537.000 kijkers.

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vandaag Inside is nou niet echt een voetbal programma meer. Dat is meer gewoon stom ouwe hoeren tot het uur voorbij is. Onderwerp maakt niet meer uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen