'Porsche Ihattaren afgebrand: urenlang sporenonderzoek politie'

27 september 2022, 09:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opvallend gerucht uit Utrecht: in de wijk Kanaleneiland is vannacht een Porsche Panamera in de fik gevlogen. De politie zou snel ter plaatse zijn gekomen en inmiddels al urenlang sporenonderzoek doen. Dat omdat het de auto van Mohamed Ihattaren zou zijn. De politie vermoedt dat het om brandstichting gaat. 

Dat schreef het juicekanaal lifeofyvonne dinsdagochtend en werd niet veel later bevestigd door De Telegraaf, dat het bericht ook gecontroleerd heeft bij de politie. Vorige week werd de auto van de broer van Ihattaren ook al in de brand gestoken: wat daar de oorzaak van is, is formeel nog niet ekend. De ochtendkrant meldt dat het ditmaal zou gaan om de auto van de Ajax-aanvaller, die eerder al gelinkt werd aan criminele activiteiten. Hoewel hij dat zelf ontkende, zou de politie al de hele nacht druk bezig is met uitgebreid sporenonderzoek. Dat zou kunnen duiden op grotere belangen dan een autobrand alleen.

Ihattaren werd eerder verweten dat er criminelen in de leaseauto van Ajax zouden hebben gereden. Hoewel dat door hemzelf werd ontkend, bracht onderzoeksjournalist John van den Heuvel dat wel naar buiten. Mede door die actie en bedreigingen aan zijn adres, raakte Ihattaren na een goede start in de voorbereiding weer compleet uit beeld bij coach Alfred Schreuder. Zelf zou Ihattaren overigens niet betrokken zijn bij criminele activiteiten, maar wel bij de mensen rondom hem. 

Lees ook: Ihattaren verrast en trouwt razendsnel met ex van goede vriend

Die bedreigingen kwamen mede voort uit de relatie die Ihattaren opstartte met influencer Yasmine Driouech en al snel uitlekte. Aangezien de voetballer afgelopen weekend in het huwelijksbootje stapte met Driouech zou de actie rond zijn auto iets te maken kunnen hebben met de trouwerij en de eerdere bedreigingen. Daarover is overigens niet bevestigd, want de politie moet nog verder onderzoek doen. 'De politie Utrecht zegt dinsdag buurtonderzoek te gaan doen en de camerabeelden in de wijk Kanaleneiland uit te gaan lezen', aldus De Telegraaf. Ihatteren zelf wilde niet reageren op de berichtgeving. 

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen