Advocaat (75) kreeg aanbiedingen van twee verschillende clubs

27 september 2022, 07:34

Dick Advocaat kondigde na zijn periode bij Feyenoord zijn pensioen aan als clubcoach, maar toch blijft de ervaren coach in beeld komen. De trainer die vandaag (dinsdag) zijn 75ste verjaardag viert, heeft recentelijk nog twee aanbiedingen afgeslagen. "Ik voel me prima en ik volg nog alles."

Dat vertelt de oefenmeester aan het Algemeen Dagblad. Eerder bracht Wilfred Genee in Vandaag Inside die informatie ook al naar buiten, maar om welke clubs het gaat, is niet bekend. Volgens de prestator waren het Nederlandse clubs, maar daarover rept Advocaat niet. "Dat ik nee zei was vooral omdat ik het te ver vond hoor", hield hij dat enigzins in het midden. 

Want helemaal uitsluiten doet Advocaat een rentree op de velden niet. "Mijn geluk is dat ik me geen 75 voel. Ik kan zo trainingen geven", vervolgt de coach, die vorig seizoen nog een korte periode actief was als hulp van Ricky Kruys bij FC Utrecht. Achteraf merkte Advocaat dat die rol te beperkt is om echt invloed uit te oefenen. 

Lees ook: Van Gaal-kunstje ontleed: "De bondscoach wil hem prikkelen"

Steun voor Van Gaal

Ook werd Advocaat gevraagd naar de stellingname van bondscoach Louis van Gaal, die vooral aan het begin van de afgelopen interlandperiode behoorlijk van zich af beet. "Die Louis heeft zich voorgenomen om iets te zeggen van alles wat hem irriteert", aldus Advocaat. "Ik vind het prachtig. Zijn laatste klus en het interesseert hem niet meer wat ze van hem denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen