Sterspelers Oranje moeten race tegen de klok afwerken voor WK

27 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 september 2022, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 26 september.

FC Barcelona deelt zeer slecht nieuws over Frenkie en Memphis

FC Barcelona kan voorlopig geen beroep doen op de Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay. Het duo raakte afgelopen week geblesseerd tijdens de interland van het Nederlands elftal tegen Polen. De Jong en Memphis keerden daardoor eerder dan gepland terug naar Spanje, waar onderzoek heeft uitgewezen dat zij voorlopig uit de roulatie zijn.

Italië plaatst zich voor Final Four, spektakelstuk in Engeland

Italië gaat volgend jaar in Nederland een gooi doen naar de Nations League-titel. De Azzurri eindigde dankzij een 0-2 overwinning op de verrassende koploper Hongarije als groepswinnaar en neemt het in de eindronde in ieder geval op tegen het Nederlands elftal en Kroatië. De vierde finalist wordt dinsdagavond bekend. Daarmee maakte Italië een einde aan het Hongaarse sprookje.

Interlandweek als slagveld: deze toppers keren geblesseerd terug

De interlandperiode heeft voor een enorme slijtageslag gezorgd in de voetballerij. Diverse sterspelers keren geblesseerd terug naar hun werkgever, waar hen een race tegen de klok wacht om op tijd fit te raken voor het wereldkampioenschap in Qatar dat in november van start gaat. FCUpdate.nl heeft een overzicht van geblesseerd geraakte topspelers tijdens de interlandbreak.

Jan Boskamp verspreekt zich: "Ik sla je voor je muil!"

Jan Boskamp is weer regelmatig te zien als analyticus op de Nederlandse televisie. De publiekslieveling schoof ook maandagavond weer aan bij het nieuwe voetbalpraatprogramma Veronica Offside, waar hij is herenigd met presentator Wilfred Genee. Grote vraag is echter of Genee dat de komende maanden zonder kleerscheuren gaat overleven...

Scherpen mee naar WK als penaltykiller? "Heb er geen een gestopt"

Kjell Scherpen behoort tot de kanshebbers voor een plek in de selectie van het Nederlands elftal voor het komende WK. De jonge doelman van Vitesse onderging afgelopen week diverse wetenschappelijke onderzoeken. Als daaruit blijkt dat Scherpen de beste penaltykiller is, reist hij waarschijnlijk mee naar Qatar.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen