'Megatalent Bellingham negeert Engelse interesse; Juve wil Griezmann'

26 september 2022, 23:50

Jude Bellingham lijkt de interesse van talloze Engelse topclubs links te laten liggen. Het supertalent van Borussia Dortmund keert volgend jaar zomer niet terug naar zijn geboorteland, maar gaat aan de slag bij zijn droomclub Real Madrid. Bellingham heeft een sterke voorkeur voor de Madrileense grootmacht.

Dat meldt het Spaanse Marca. Bellingham is een van de meest begeerde talenten van Europa. De middenvelder brak al op jonge leeftijd door in Duitsland en is met zijn negentien jaar nu al een onmisbare schakel bij Dortmund. Bellingham beschikt over een contract dat tot 2025 doorloopt. Dortmund verlangt ten minste 150 miljoen euro voor de Engelse parel.

Griezmann

Na de bizarre soap rond Antoine Griezmann, waardoor hij wekenlang slechts dertig minuten per wedstrijd mocht spelen namens Atlético Madrid, gloort een nieuw buitenlands avontuur voor de Franse aanvaller. Juventus heeft zich volgens diverse Spaanse media gemeld voor de diensten van de linksbenige aanvaller.

Atlético Madrid en FC Barcelona hebben naar verluidt onlangs nog een akkoord bereikt over een permanente transfer van Griezmann, Atlético kan er dus echter voor kiezen om de aanvaller direct weer door te verkopen. De 31-jarige aanvaller was dit seizoen in acht duels goed voor drie doelpunten.

Lees ook: Italië plaatst zich voor Final Four

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen