Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Scherpen mee naar WK als penaltykiller? "Heb er geen een gestopt"

Scherpen mee naar WK als penaltykiller? "Heb er geen een gestopt"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 september 2022 – Kjell Scherpen behoort tot de kanshebbers voor een plek in de selectie van het Nederlands elftal voor het komende WK. De jonge doelman van Vitesse onderging afgelopen week diverse wetenschappelijke onderzoeken. Als daaruit blijkt dat Scherpen de beste penaltykiller is, reist hij waarschijnlijk mee naar Qatar.

In gesprek met RTV Drenthe ging Scherpen kort in op vragen over zijn kans bij Oranje. Scherpen heeft een uitstekend reactievermogen, waarschijnlijk mede door moeder en voormalig handbalkeepster Marscha Gudde. "Dat moet inderdaad wel goed zitten", reageerde de keeper. "Bovendien heb ik door mijn lengte een behoorlijk bereik. Hoeveel penalty's ik heb gestopt? Haha, niet één van de vijf."

Scherpen wordt dit seizoen verhuurd aan Vitesse. "Ik heb lang moeten wachten tot ik verhuurd mocht worden van Brighton & Hove Albion. In het begin van de voorbereiding leek het erop dat ik in de Engelse Championship een nieuwe club zou vinden, maar met het oog op blessures van de andere keepers wilde Brighton me toen niet laten gaan. Vandaar dat de geïnteresseerde clubs op een gegeven moment doorschakelden."

Scherpen nam deel aan de wetenschappelijke tests omdat hij al in Zeist was met Jong Oranje. Hij behoorde niet tot de vier geselecteerde doelmannen. Ook de niet opgeroepen Justin Bijlow meldde zich in Zeist.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd