Noppert gaat in op vragen over kansen op WK-deelname

26 september 2022, 17:24

Andries Noppert heeft zijn eerste interlandweek met het Nederlands elftal achter de rug. Hoewel de boomlange sluitpost van SC Heerenveen niet zijn debuut maakte namens Oranje, mocht hij snuffelen aan het hoogste niveau van Nederland. Het smaakte naar meer, maar de doelman durft nog niet te zeggen of hij komende winter naar Qatar reist.

Noppert weet nog niet of hij een plekje bij de selectie van het Nederlands elftal heeft verdiend. "Ik heb nog geen idee, daar ben ik eerlijk gezegd ook nog niet mee bezig. Laat ik eerst zorgen dat ik tot het WK de pannen van het dak keep bij Heerenveen. Dat is het allerbelangrijkste, dan kan ik het Van Gaal heel moeilijk maken. Een fantastische man vind ik dat overigens, eerlijk en oprecht", zei Noppert tegen Omrop Fryslan.

Noppert genoot van zijn eerste kennismaking met zijn allerbeste landgenoten. "Ik mocht meetrainen op een heel hoog niveau. De spelers zijn allemaal fantastische kerels. Ik vind het moeilijk om te zeggen hoe ik me verhoud ten opzichte van de andere keepers." Noppert zat samen met Jasper Cillessen, Mark Flekken en Remko Pasveer bij de selectie.

Laatstgenoemde verdedigde in de interlands tegen Polen en België het doel van Oranje en maakte daarin een sterke indruk. Desondanks wilde bondscoach Louis van Gaal weinig loslaten over wie zijn eerste doelman wordt in Qatar.

Lees ook: Van Gaal nuanceert: "Hoeven niet ondersteboven te zijn van Pasveer"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen