Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Noppert gaat in op vragen over kansen op WK-deelname

Noppert gaat in op vragen over kansen op WK-deelname

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 september 2022 – Andries Noppert heeft zijn eerste interlandweek met het Nederlands elftal achter de rug. Hoewel de boomlange sluitpost van SC Heerenveen niet zijn debuut maakte namens Oranje, mocht hij snuffelen aan het hoogste niveau van Nederland. Het smaakte naar meer, maar de doelman durft nog niet te zeggen of hij komende winter naar Qatar reist.

Noppert weet nog niet of hij een plekje bij de selectie van het Nederlands elftal heeft verdiend. "Ik heb nog geen idee, daar ben ik eerlijk gezegd ook nog niet mee bezig. Laat ik eerst zorgen dat ik tot het WK de pannen van het dak keep bij Heerenveen. Dat is het allerbelangrijkste, dan kan ik het Van Gaal heel moeilijk maken. Een fantastische man vind ik dat overigens, eerlijk en oprecht", zei Noppert tegen Omrop Fryslan.

Noppert genoot van zijn eerste kennismaking met zijn allerbeste landgenoten. "Ik mocht meetrainen op een heel hoog niveau. De spelers zijn allemaal fantastische kerels. Ik vind het moeilijk om te zeggen hoe ik me verhoud ten opzichte van de andere keepers." Noppert zat samen met Jasper Cillessen, Mark Flekken en Remko Pasveer bij de selectie.

Laatstgenoemde verdedigde in de interlands tegen Polen en België het doel van Oranje en maakte daarin een sterke indruk. Desondanks wilde bondscoach Louis van Gaal weinig loslaten over wie zijn eerste doelman wordt in Qatar.

Lees ook: Van Gaal nuanceert: "Hoeven niet ondersteboven te zijn van Pasveer"

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd