Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord-trainer Slot nodigt Advocaat en Pot uit

Feyenoord-trainer Slot nodigt Advocaat en Pot uit

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 september 2022 – Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zijn voorgangers Dick Advocaat en Cor Pot recentelijk uitgenodigd om naar de training van de Rotterdammers te komen kijken. Hoewel de afspraak nog steeds moet gebeuren, vindt Pot het een 'mooi gebaar' en gaat het duo binnenkort weer eens langs bij hun vorige werkgever. 

Voordat Slot naar Feyenoord ging, zat de oefenmeester ook om tafel met Pot en Advocaat. Het duo ging naar het huis van Slot, voordat hij aan zijn job begon. "Over hoe het bij Feyenoord is gegaan. Wat je kunt verwachten, over de scouting, over de spelers. Over van alles, het was een heel leuk gesprek", haalt Pot tegenover RTV Rijnmond in herinnering.

De suggestie dat Advocaat en Pot de komst van Slot getipt zouden hebben, ontkent Pot stellig. "Dat is absoluut niet zo", zei hij. "Maar het is wel een uitstekende zet geweest van Frank Arnesen." De Deense technisch directeur nam recentelijk afscheid in De Kuip en dat was voor Pot en Advocaat reden om de uitnodiging van Slot op dit moment nog af te slaan.

"Arne had ons uitgenodigd, maar Arnesen werd op dat moment ook uitgenodigd. Het podium voor Arnesen was belangrijker, omdat hij wegging. Dus wij gaan een andere keer", vertelde Pot. "Waarom hij ons heeft uitgenodigd? Ik denk gewoon uit respect voor ons. Het is wel netjes van Slot."

Lees ook: Diemers eerlijk: "Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist"

Recentelijk sprak Pot ook nog met voormalig Feyenoord-aanvaller Robin van Persie, die iets opviel aan de relatie tussen Advocaat en Pot. "Hij vond dat ik altijd heel eerlijk, maar ook hard naar Dick toe was. Maar dat moet je volgens mij ook zijn: eerlijk. Het heeft geen zin om eromheen te draaien", zei Pot. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd