Nations League krijgt fraaie slotdag door opvallende resultaten

25 september 2022, 00:30   Bijgewerkt: 24 september 2022, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 24 september.

Spanje verliest Final Four uit het oog; Portugal profiteert optimaal

Spanje heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Nations League. De ploeg van bondscoach Luis Enrique verloor met 1-2 van Zwitserland en gaf daarmee de koppositie in groep A2 uit handen. Portugal wist namelijk wel overtuigend te winnen in Tsjechië.

Ontketende Mitrovic zorgt voor beslissend duel Haaland en Tadic

Servië heeft zaterdagavond een knappe 4-1 overwinning geboekt op Zweden. De ploeg van aanvoerder Dusan Tadic maakte op die manier, aan de hand van uitblinker Aleksandar Mitrovic, de spanning weer om te snijden in groep B4. Schotland deed op zijn beurt ook goede zaken.

Haaland kan Noren niet helpen; promotie naar A-divisie onzeker

Noorwegen heeft zaterdagavond nagelaten om een grote stap te zetten naar promotie in de Nations League. De ploeg van superspits Erling Haaland verloor op bezoek bij Slovenië verrassend met 2-1. Daarom kan achtervolger Servië nog voor zijn laatste kans gaan.

Alderweireld reageert op uitspraken Van Gaal: "Extra motivatie"

Toby Alderweireld gaat zondagavond met de Rode Duivels voor een stunt op bezoek bij het Nederlands elftal. De ervaren verdediger weet dat zijn ploeg dik moet winnen om de eerste plaats in de Nations League nog over te nemen van Oranje. Alderweireld weet dat dat een lastig karwei wordt.

Opvallend: Rusland speelt eerste interland na Oekraïne-invasie

De nationale ploeg van Rusland heeft zaterdagavond voor het eerst in lange tijd weer gevoetbald. De manschappen van bondscoach Valeri Karpin boekten op bezoek bij Kirgizië een 1-2 overwinning. Het was voor Rusland de eerste interland sinds november 2021.

'Ghana wil Oranje dwarszitten en legt contact met talentvolle back'

Jeremie Frimpong kan de beslissing nemen om zijn interlands vanaf nu af te werken namens Ghana. De talentvolle vleugelverdediger van Bayer Leverkusen is momenteel bij de selectie van Jong Oranje. Daarnaast houdt ook Louis van Gaal de verrichtingen van Frimpong in de gaten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen