'Juventus dreigt middenvelder gratis kwijt te raken aan oude club'

24 september 2022, 15:57   Bijgewerkt: 24 september 2022, 16:21

Het contract van Adrien Rabiot loopt na het huidige seizoen af bij Juventus. De 27-jarige Fransman zou door zijn vorige club Paris Saint-Germain zijn benaderd om daarna transfervrij terug te keren in Parijs. Dat schrijft Calciomercato.

Rabiot raakte begin september geblesseerd aan een kuit, en miste daardoor de afgelopen drie competitiewedstrijden van zijn club. In de drie wedstrijden daarvoor had de Fransman juist een basisplaats. Juventus is het seizoen matig begonnen, en staat slechts achtste in de Serie A. Ook Europees wil het nog niet echt vlotten. De eerste twee groepswedstrijden in de Champions League, tegen PSG en Benfica, gingen beiden verloren.

Geen versterking Ten Hag

Afgelopen zomer leek Rabiot nog lange tijd op weg naar Engeland. Vanwege zijn na het huidige seizoen aflopende contract zou de 29-voudig Frans international voor zo'n twintig miljoen euro op te halen zijn geweest in Turijn. Het Manchester United van Erik ten Hag leek lange tijd de belangrijkste gegadigde, maar tot een defintieve overgang kwam het niet. Ten Hag versterkte zijn middenveld uiteindelijk met Casemiro (Real Madrid) en Christian Eriksen (Brentford).

Juventus haalt regelmatig grote namen die elders uit hun contract lopen naar Turijn, maar dreigt nu dus het omgekeerde mee te moeten maken met Rabiot. Afgelopen zomer werden Paul Pogba (Manchester United) en Angel di Maria (PSG) nog gratis overgenomen. Eerder vandaag werd bekend dat de Oude Dame ook interesse heeft in Real Madrid-middenvelder Marco Asensio. Ook hij loopt na het huidige seizoen gratis de deur uit bij zijn club, en zou dus naar Italië kunnen verkassen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen