Slaagt Oranje ook voor de laatste test richting het WK?

25 september 2022, 07:00   Bijgewerkt: 24 september 2022, 18:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 25 september.

Nieuws

Oranje op rapport

Na afloop van elke interland van het Nederlands elftal wordt de balans opgemaakt over de prestaties van Oranje. FCUpdate.nl deelt cijfers uit aan de internationals die vanavond in actie komen tegen België in de Johan Cruijff Arena.

Wedstrijden

Nederland - België (20.45 uur)

In de laatste wedstrijd in aanloop naar het WK in Qatar neemt het Nederlands elftal het in de Johan Cruiff Arena op tegen De Rode Duivels. Na de overtuigende overwinning op Polen (0-2) heeft Oranje aan een gelijkspel tegen de Belgen genoeg om de koppositie in groep 4 van de Nations League vast te stellen. Slaagt het team van bondschoach Louis van Gaal voor de generale repetitie en behaalt het definitief een plaats binnen de Final Four van de Nations League?

Wales - Polen (20.45 uur)

In het andere duel in groep 4 van de Nations League nemen Wales en Polen het tegen elkaar op in het Cardiff City Stadium. Wales moet winnen om degradatie richting League B van de Nations League te voorkomen en bood afgelopen donderdag redelijk verzet tegen België (2-1 verlies), terwijl het voor beide landen ook de laatste test is richting de groepsfase van het WK. Schiet sterspeler Robert Lewandowski zijn team naar de veilige haven, of weet Wales nog te stunten?

Voetbal op tv

12.15 uur: Fortuna Sittard Vrouwen - Feyenoord Vrouwen, ESPN, live verslag van het duel in de Azerion Vrouwen Eredivisie

15.00 uur: Andorra - Letland, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Nations League

18.00 uur: Slovenië - Noorwegen, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Nations League

18.00 uur: Slowakije - Wit-Rusland, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Nations League

20.45 uur: Nederland - België, NPO 1, live verslag van het duel in de Nations League

20.45 uur: Wales - Polen, Ziggo Sport,, live verslag van het duel in de Nations League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen