Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ook Italiaanse clubs in de markt voor Barça-target Asensio'

'Ook Italiaanse clubs in de markt voor Barça-target Asensio'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 september 2022 – Marco Asensio beschikt over een aflopend contract bij Real Madrid, en is daarmee voor veel clubs een interessante optie om de selectie te komen versterken. Nadat Asensio eerder al werd gelinkt aan een pikante overstap naar aartsrivaal FC Barcelona, lijkt er nu ook vanuit Italië de nodige interesse te zijn voor zijn diensten.

Mundo Deportivo schrijft namelijk dat Juventus wel oren zou hebben naar de komst van de transfervrije Asensio. En dat is niet verrassend, aangezien het halen van spelers met een aflopend contract al jaren tot de specialiteit van de topclub uit Turijn behoort. Afgelopen zomer was het weer raak. Voor de komst van Paul Pogba en Angel di Maria hoefde de Oude Dame geen transfersom over te maken. Hun komst kon het elftal vooralsnog echter niet naar grote hoogte tillen, na een dramatische seizoensstart staat Juve slechts achtste in de Italiaanse competitie.

Ook AC Milan zou de situatie van Asensio bij Real in de gaten houden. De regerend kampioen doet het met een vijfde positie iets beter dan de rivaal uit Turijn. De komst van Asensio zou een boost voor het aanvalsspel van de Rossoneri kunnen betekenen. Met Brahim Diaz is overigens ook al een landgenoot van Asensio actief op het middenveld in Milaan. 

Contractverlenging ver weg
Real lijkt ondertussen nog geen aanstalten te maken om Asensio een nieuw contract aan te bieden. Dat is niet helemaal opmerkelijk, aangezien de middenvelder het in de Spaanse competitie dit seizoen vooral moet hebben van korte invalbeurten. Tot nu toe gebeurde dat slechts in twee duels; uit bij Celta de Vigo (1-4) en vorige week zondag tegen stadgenoot Atlético Madrid (1-2). In de Champions League viel Asensio in de groepswedstrijden tegen Celtic en RB Leipzig wel in. Tegen de Duitsers toonde hij met een fraaie treffer aan nog altijd van waarde voor de Koninklijke te kunnen zijn.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd