Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Koploper PSV krijgt uitstekend nieuws uit de volle ziekenboeg

Koploper PSV krijgt uitstekend nieuws uit de volle ziekenboeg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 september 2022 – Uitstekend nieuws voor PSV-trainer Ruud van Nistelrooij. De oefenmeester kan in de eerste wedstrijd na de interlandbreak mogelijk alweer een beroep doen op spits en aanvoerder Luuk de Jong. Naar eigen zeggen is de aanvaller dicht bij zijn rentree, nadat hij in het duel met Rangers FC in de voorronde van de Champions League een kuitblessure opliep.

In gesprek met ESPN werd De Jong gevraagd naar zijn revalidatie. "Ik ben goede stappen aan maken", reageerde de aanvaller desgevraagd. "Ik hoop spoedig weer terug te zijn, maar het blijft lastig, een spierblessure. Je moet rustig aan doen. Maar na de interlandbreak is het Cambuur-uit, daar hoop ik bij te zijn." Zonder De Jong ging het minder goed, al had dat ook te maken met de afwezigheid van Marco van Ginkel, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Noni Madueke. Het laatste duel ontbrak ook Anwar El Ghazi vanwege spierklachten. 

Ook als het duel in Leeuwarden toch net iets te vroeg komt, zal De Jong niet lang daarna aansluiten. "Een spierblessure is altijd moeilijk om in te schatten, maar anders verwacht ik daarna snel terug te komen. Ik ben al buiten aan het lopen, dus ik hoop deze week nog wat goede stappen te kunnen zetten. En volgende week alweer wat oefeningen te doen met het team. Elke dag kijken hoe de kuit aanvoelt."

Simons jeugdinternational
Nog meer goed nieuws voor Van Nistelrooij kwam er vanuit Jong Oranje. Xavi Simons debuteert vrijdagavond als international van Jong Oranje in de vriendschappelijke interland tegen de leeftijdsgenoten van België. Daarmee wordt het grote talent beloond voor zijn ontwikkeling de laatste maanden en dat zal ongetwijfeld ook in dienst van PSV voor een boost zorgen.

Opstelling: Kjell Scherpen; Lutsharel Geertruida, Sepp van den Berg, Micky van der Ven; Jeremie Frimpong, Quinten Timber, Ryan Gravenberch, Mitchell Bakker; Jurgen Ekkelenkamp, Brian Brobbey en Xavi Simons.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd