Slecht nieuws Feyenoord: Kökcü met blessure terug uit Turkije

23 september 2022, 13:50

Orkun Kökcü keert eerder dan gepland terug van zijn interlandperiode met Turkije. De middenvelder van Feyenoord moet de laatste wedstrijd in de Nations League noodgedwongen laten schieten vanwege een blessure. Nader onderzoek in Rotterdam moet uitwijzen wat er precies met Kökcü aan de hand is.

Vrijdagmiddag laat de Turkse voetbalbond weten dat Kökcü op de weg terug naar Nederland is. Hij stond donderdagavond nog in de basis met Turkije, dat met 3-3 gelijkspeelde tegen Luxemburg. De Turken spelen zondag nog in groep C1 tegen Faeröer, maar in Tórshavn is Kökcü niet meer van de partij. Turkije is overigens al gepromoveerd naar de B-divisie van de Nations League.

Het is voor Feyenoord te hopen dat de kwetsuur van Kökcü meevalt. Hij is namelijk een belangrijke schakel in het elftal van trainer Arne Slot, die de middenvelder dit seizoen benoemde tot aanvoerder van de Rotterdammers. Feyenoord staat momenteel op de vierde plek van de Eredivisie en speelt volgende week zondag een uitwedstrijd tegen middenmoter NEC Nijmegen.

Feyenoord breekt contract van Stam open

Koen Stam (35) blijft op zijn beurt langer actief in Rotterdam-Zuid. Hij zat eerst bij de technische staf van de club en is sinds 2021 werkzaam als Head of Methodology. Stam was eerder actief bij AZ en ligt nu tot medio 2024 vast in De Kuip. De voormalig profvoetballer is bij Feyenoord verantwoordelijk voor het implementeren van de voetbalmethodiek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HanzoVerhoeff14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb nog steeds mijn bedenkingen bij de kwaliteiten van Kökcü, ben echt benieuwd naar een middenveld zonder hem.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is 21 en gewoon basis ook bij zijn land .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen