Feyenoord en PSV hebben Heerenveen-back Van Ewijk op lijstje

Feyenoord en PSV hebben Heerenveen-back Van Ewijk op lijstje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 september 2022 – Milan van Ewijk (22) staat in de belangstelling van diverse clubs. De rechtsback van sc Heerenveen weet dat hij op verschillende lijstjes staat momenteel. Onder andere bij Feyenoord, PSV en meerdere buitenlandse clubs. Dat heeft de verdediger zelf bevestigd.

"Ik weet dat Feyenoord, PSV en een paar buitenlandse clubs me volgen. Dat is natuurlijk heel erg gaaf", vertelt de achterhoedespeler tegenover Voetbal International. Voorlopig houdt het hem overigens nog niet bezig in zijn spel. "Als een club mij wil halen, dan hoor ik het vanzelf wel. Het leidt mij in ieder geval op geen enkele manier af. Ik ben extreem gedreven om te slagen, mijn plafond te bereiken."

Daarbij is de route van Denzel Dumfries het voorbeeld, dus zou een nationale transfer logisch zijn. "Omdat de opbouw van onze carrières redelijk hetzelfde verloopt, is hij echt een voorbeeld, ik kijk heel erg tegen hem op", aldus Van Ewijk, die kan leren van de voormalig PSV'er. "In aanvallend opzicht soms wat meer schijt hebben. Vaak denk ik: Ik blijf wel achterin, speel op safe. Op zulke momenten dendert hij juist door, hij heeft echt dat lef. In dat opzicht kan het bij mij nog wel wat brutaler."

Lees ook: Malacia blikt terug op transfer, anekdote over trainen met Antony

Malacia kon naar Brugge
Tegenover het weekblad laat voormalig Feyenoord-verdediger Tyrell Malacia op zijn beurt weten dat hij in de zomer van 2021 ook graag een transfer had gemaakt. Toen had niet Manchester United, maar Club Brugge belangstelling. "Toen kon en wilde ik naar Club Brugge. Dat ging niet door en daar heb ik me bij neergelegd", aldus Malacia. "Je zou nu kunnen zeggen dat het goed is dat ik toen niet naar Brugge ben gegaan. Ik geloof dan ook dat alles in het leven met een reden gebeurt."

Reacties

gerelateerd