RKC Waalwijk verrast in België nog foutloos Antwerp

21 september 2022, 16:53

RKC Waalwijk heeft woensdagmiddag een knappe oefenzege geboekt op Antwerp. De foutloze koploper van de Belgische competitie werd met 1-2 opzijgezet. Vitesse en Sparta Rotterdam speelden in een onderling duel doelpuntrijk gelijk, terwijl Excelsior verloor van De Graafschap.

Antwerp - RKC Waalwijk 1-2

Het Antwerp van trainer Mark van Bommel heeft in de Belgische competitie nog geen punt laten liggen, maar ging deze woensdag wel onderuit tegen RKC Waalwijk. De nummer acht van de Eredivisie kwam door een vroeg doelpunt van voormalig Ajax-aanvaller Viktor Fischer op achterstand, maar ging dankzij goals van Mika Biereth en Roy Kuijpers met de oefenzege aan de haal.

Vitesse - Sparta Rotterdam 3-3

Het is nog maar de vraag of Thomas Letsch na de interlandperiode nog steeds trainer van Vitesse is. Mocht zijn opvolger toevallig de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam hebben bekeken, dan heeft Nikolai Baden Frederiksen een goede eerste indruk op hem gemaakt. De Deense aanvaller maakte na rust een hattrick in een tijdsbestek van tien minuten. Namens Sparta waren Patrick Brouwer (twee keer) en Mario Engels trefzeker.

De Graafschap - Excelsior 2-1

Voor Excelsior stond deze woensdag een weerzien met Adrie Poldervaart op het programma. De Rotterdammers kwamen door een rake strafschop van Reda Kharchouch nog wel op voorsprong tegen hun oude trainer, maar keerden desalniettemin met een nederlaag huiswaarts. Danzell Gravenberch was twee keer trefzeker voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ookFeyenoord-nieuweling laat zich zien na valse start in oefenduel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen