Inbraak bij PSV'er Hoever tijdens topper tegen Feyenoord

21 september 2022, 15:54

Ki-Jana Hoever is het afgelopen weekend het slachtoffer van een inbraak bij hem thuis, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De twintigjarige verdediger speelde met PSV de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (4-3) op het moment dat inbrekers zijn appartement in hartje Eindhoven leegroofden.

De inbraak werd rond 15.30 uur ontdekt. Op dat moment was het rust in het Philips Stadion. De politie snelde naar het appartement van Hoever, maar kon de inbrekers niet in de kraag vatten. Van de criminelen ontbreekt vooralsnog elk spoor. Zij hebben onder meer sieraden buitgemaakt.

Vorig seizoen werd er twee keer in het huis van Eran Zahavi ingebroken. De eerste keer waren de vrouw en kinderen van de voormalig spits van PSV. Zij werden daarbij vastgebonden en kregen tape op hun mond. De vrouw van de Israëlische aanvaller en een van zijn kinderen werden bij de overval onder schot gehouden.

Lastige start

Hoever kwam zondag tijdens de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord niet in actie. De van Wolverhampton Wanderers gehuurde verdediger kent een lastige start in Eindhoven en speelde in alle competities nog maar 258 minuten in het eerste elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je "rijk" bent in de ogen van het inbrekersgilde dan kan je sneller hun slachtoffer worden. Is van alle dag en tijden, ook in ons land.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen