Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Vertrek Busquets aanstaande, maar Frenkie kan nog niet juichen'

'Vertrek Busquets aanstaande, maar Frenkie kan nog niet juichen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 september 2022 – De 34-jarige Sergio Busquets lijkt nu echt bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Barcelona. Eerdere aanbiedingen uit de MLS legde hij nog naast zich neer, maar inmiddels overweegt hij toch om te vertrekken wanneer zijn contract na het huidige seizoen afloopt. Dat lijkt goed nieuws voor Frenkie de Jong, al mag hij zich volgens Spaanse media nog niet rijk rekenen.

Afgelopen zomer zag Busquets een overstap naar de MLS nog net zitten. Hij wilde zijn contract bij Barça, dat nog doorloopt tot medio 2023, uitzitten. Wanneer dat verloopt, heeft hij inmiddels echter wel een vertrek voor ogen. Het Inter Miami van David Beckham zou zeer geïnteresseerd zijn om hem een nieuw avontuur aan te bieden en is volgens het Spaanse Sport al in gesprek met de aanvoerder. 

Frenkie de Jong
Een vertrek van Busquets zou goed nieuws kunnen betekenen voor Frenkie de Jong. De middenvelder komt volgens velen het best tot zijn recht op de positie waar de Spaanse veteraan op dit moment nog onomstreden is. Mocht hij vertrekken, dan zou die plek voor De Jong vrij kunnen komen. Toch moet de oud-Ajacied nog niet te vroeg juichen.

Want waar Sport aanvankelijk meldde dat De Jong inderdaad de beoogde opvolger van Busquets is, kwam het later op de dag met andere informatie, die ook door Mundo Deportivo werd onderschreven. De club zou in plaats van De Jong namelijk de 23-jarige Martín Zubimendi van Real Sociedad in beeld hebben voor die positie. Barça zou bereid zijn om aan zijn afkoopclausule van zestig miljoen euro te voldoen.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd