Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Spanje als WK-favoriet? "Binnen de kleedkamer zien we dat wel zo"

Spanje als WK-favoriet? "Binnen de kleedkamer zien we dat wel zo"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 september 2022 – De nationale ploeg van Spanje leeft met veel vertrouwen toe naar het naderende WK in Qatar. Dat bleek uit een interview dat Pedri gaf aan het Spaanse Sport. Daarin gaf hij aan dat de ploeg zich - ondanks teleurstellende uitschakelingen op de laatste twee WK's - als favoriet beschouwt.

"Misschien verwachten mensen niet veel van ons", snapte Pedri ook. "We worden niet als favoriet gezien. Maar binnen de kleedkamer zien we onszelf wel zo. We zullen onszelf zeker nog niet rijk rekenen. Maar als we blijven werken zoals we nu doen, gaat de kans zich voordoen."

Op het WK zal Spanje eerst de poule met Duitsland, Japan en Costa Rico moeten overleven. In 2014 slaagde het land, toen als regerend wereldkampioen en poulegenoot van Oranje, daar niet in. Vier jaar later lukte het wel, maar werd het in de achtste finale uitgeschakeld door gastland Rusland.

Fysiek
Als belangrijke kracht voor zowel Spanje als FC Barcelona, gaat het bij Pedri vaak over zijn conditie. Daar werkt hij hard aan, vertelde hij echter. "Er is nog steeds ruimte voor verbetering, maar beetje bij beetje gaat het steeds beter. Je kunt niet elke dag alles geven met dit aantal wedstrijden, maar je kunt altijd verbeteren."

Lees ook: Innovatief: Luis Enrique coacht via walkie talkie op spelersrug Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd