Welke keuzes maakt Louis van Gaal in de een-na-laatste test?

Welke keuzes maakt Louis van Gaal in de een-na-laatste test?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 september 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 22 september.


Wedstrijden

Polen - Nederland (20.45 uur)
Voor Nederland staat de eerste wedstrijd van deze interlandperiode voor de deur. In de Nations League, waar Oranje nog altijd ongeslagen is, kan het de koppositie behouden of zelfs verstevigen bij een zege op Polen. Minstens zo interessant als het toernooi zelf, is echter ook de voorbereiding op het naderende WK. Kunnen we aan de keuzes die Louis van Gaal vandaag zal maken al enige conclusies verbinden?

België - Wales (20.45 uur)
Als alles gunstig uitpakt, kan Oranje zich vandaag al kronen tot groepswinnaar en daarmee deelnemer aan de Final Four van de Nations League. Daarvoor het is wel afhankelijk van het resultaat van concurrent België tegen Wales. Het is hopen op een stunt van de bezoekers, die in vier wedstrijden echter pas één punt verzamelde. Een positieve noot: dat gebeurde in de thuiswedstrijd tegen België (1-1). 

Frankrijk - Oostenrijk (20.45 uur)
Voor Frankrijk verloopt deze Nations League-campagne vooralsnog dramatisch. De regerend wereldkampioen pakte vooralsnog slechts twee punten uit de eerste vier wedstrijden. Plek één is daarmee al definitief uitgesloten. Wat overblijft is de strijd tegen degradatie uit League A en natuurlijk eerherstel. Een zege op directe concurrent Oostenrijk zou daar erg bij helpen. 

Voetbal op tv

16.00 uur: Kazachstan - Belarus, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het duel in de Nations League
18.00 uur: Letland - Moldavië, Ziggo Sport - live verslag van het duel in de Nations League
20.45 uur: Polen - Nederland, NPO 3 - live verslag van het duel in de Nations League
20.45 uur: België - Wales, Ziggo Sport - live verslag van het duel in de Nations League

Reacties