Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Frenkie de Jong raakt na dit seizoen grote concurrent kwijt'

'Frenkie de Jong raakt na dit seizoen grote concurrent kwijt'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 september 2022 – Sergio Busquets (34) is aan zijn laatste maanden bij FC Barcelona bezig. Dat schrijft het Spaanse Marca. Als de situatie niet 'radicaal verandert', houdt de Spaanse krant een kleine slag om de arm, zal de routinier aan het einde van dit seizoen afscheid nemen van Camp Nou en zijn loopbaan in de Amerikaanse MLS willen voortzetten.

Het vertrek van Busquets zou goed nieuws kunnen zijn voor Frenkie de Jong, die dit seizoen lang niet elke wedstrijd zeker is van een basisplaats. Toch is Marca daar niet zo zeker van. 'Xavi ziet in Frenkie meer een speler voor de andere twee middenveldposities, niet voor de rol van spil', zo schrijft het namelijk. Nico, dit seizoen door Barcelona verhuurd aan Valencia, zou wél voor de centrale positie in aanmerking kunnen komen, maar de club zou nog niet overtuigd zijn dat het jeugdproduct daar volgend seizoen klaar voor is. 

De Spaanse krant weet wel twee mogelijke opvolgers van buitenaf te benoemen die Barcelona op de korrel zou hebben. De eerste daarvan is Martín Zubimendi (23) van Real Sociedad. De middenvelder debuteerde vorig seizoen al in het Spaans elftal, en zou door een ontbindingsclausule in zijn contract voor 60 miljoen euro op te halen zijn. De tweede kandidaat voor de opvolging van Busquets zou de Portugees Ruben Neves zijn. De 25-jarige spelmaker van Wolverhampton Wanderers zou wel duurder kunnen blijken dan Zubimendi, zo schrijft Marca.

Met Busquets zou Barcelona een boegbeeld kwijtraken. De middenvelder, zoon van oud-Barcelonadoelman Carles Busquets, kwam tot op heden tot 684 duels voor de Catalanen, en diende in zijn gehele loopbaan nog geen andere broodheer. Busquets is bovendien nog altijd international van Spanje. In de laatste interlandperiode, in juni, kwam hij nog in alle vier de duels die La Furia Roja speelde in actie. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd