Ajax in besloten oefenwedstrijd nipt onderuit tegen FC Utrecht

20 september 2022, 14:45

Ajax heeft dinsdagmiddag met 1-2 verloren van FC Utrecht. De Amsterdammers speelden sportcomplex de Toekomst zonder de afwezige internationals tegen de Domstedelingen. Die gingen er ondanks een vroege achterstand met de overwinning vandoor. Er was echter ook goed nieuws voor de gastheer.

Owen Wijndal en Florian Grillitsch maakten na blessureleed namelijk weer minuten. Daarnaast had trainer Alfred Schreuder ook speeltijd ingeruimd voor onder meer Maarten Stekelenburg, Kik Pierie, Lucas Ocampos en Lorenzo Lucca. De Italiaanse spits liet zich al vroeg gelden door in de elfde minuut voor de 1-0 te zorgen. Die achterstand had Utrecht voor de thee echter alweer weggepoetst.

Luuk Brouwers zorgde met een rake kopbal voor de gelijkmaker en vlak voor het rustsignaal bepaalde Rick Meissen de eindstand op 1-2. In het tweede bedrijf waren er nog kansen voor beide ploegen, maar doelpunten vielen er niet meer in Amsterdam. De wedstrijd werd overigens niet volgemaakt door Lisandro Magallán. De Argentijn pakte halverwege de tweede helft zijn tweede gele en dus rode kaart.

Eredivisie

Over anderhalve week moeten Ajax en Utrecht ook weer aan de bak in de competitie. De Amsterdammers staan na de nederlaag bij AZ op de tweede plaats en spelen in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen laagvlieger Go Ahead Eagles. Utrecht staat op de negende plek en gaat op bezoek bij een andere middenmoter. De manschappen van Henk Fraser moeten in Rotterdam op bezoek bij promovendus Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peer64
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

lekker belangrijk!

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zo dat is dus 3e verlies op rij!! misschien de volgende keer oefenen tegen Helmond sport misschien kunnen ze dat wel winnen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen