Martins Indi meldt zich af bij Oranje; Van Gaal roept geen vervanger op

19 september 2022, 16:28   Bijgewerkt: 19 september 2022, 16:34

Bruno Martins Indi komt de komende interlandperiode niet in actie voor het Nederlands elftal. De verdediger van AZ werd weliswaar opgeroepen voor de Nations League-duels met Polen en België, maar heeft zich noodgedwongen afgemeld. 

Dat meldde De Telegraaf maandagmiddag en dat nieuws is zojuist bevestigd door Louis van Gaal tijdens zijn persconferentie in Zeist. Martins Indi had zondag nog een basisplaats bij AZ in de thuiswedstrijd tegen Ajax, maar de linkspoot moest zich nog voor het rustsignaal laten vervangen. 

De blessure van Martins Indi is niet alleen vervelend voor de verdediger zelf, maar ook voor Van Gaal. De bondscoach heeft rechts in zijn defensie voldoende te kiezen, maar links heeft hij minder opties. De bondscoach koos in de Nations League-wedstrijden tegen België en Polen in juni voor Nathan Aké, maar ook Martins Indi kreeg een kans. De linkspoot had zich komende interlandperiode andermaal kunnen bewijzen.

Van Gaal roept geen vervanger op voor Martins Indi. De bondscoach had in zijn voorselectie nog plek voor Pascal Struijk, maar de verdediger van Leeds United hoeft niet alsnog te rekenen op een oproep. Van Gaal gaat het doen met de verdedigers die zich maandag wél meldden in Zeist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen