Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur mist De Jong na tirade tegen PSV, ook sterkhouders geschorst

Cambuur mist De Jong na tirade tegen PSV, ook sterkhouders geschorst

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 september 2022 – SC Cambuur moet het over twee weken in de thuiswedstrijd tegen koploper PSV stellen zonder hoofdcoach Henk de Jong. De ervaren oefenmeester liet zich afgelopen weekend gaan na arbitrale beslissingen tegen RKC en is voor één wedstrijd geschorst.

De Jong was het oneens met een strafschop die RKC, dat uiteindelijk met 5-1 won, kreeg. De oefenmeester liet dat blijken aan de scheidsrechter, die werd uitgescholden voor 'slappe lul'. Dat kwam De Jong op een rode prent te staan. De succescoach van de Leeuwarders moet de zware thuiswedstrijd tegen PSV daarom vanaf de tribunes bekijken.

Assistent-coach Pascal Bosschaart zal vermoedelijk de honneurs waarnemen. De oud-middenvelder zal flink moeten puzzelen in zijn basisformatie. Tegen RKC werden namelijk ook sterkhouders Mees Hoedemakers en Alex Bangura van het veld gestuurd. Het duo is voor drie duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Cambuur heeft de straffen inmiddels geaccepteerd.

Dat betekent dat Cambuur ook in de degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles geen beroep kan doen op het duo. Cambuur staat na een teleurstellende start op de voorlaatste plaats in de Eredivisie. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd