'Letsch gaat in op Duitse avances, Vitesse denkt aan PEC-coach'

19 september 2022, 14:14

Thomas Letsch gaat per direct vertrekken bij Vitesse. De Duitse oefenmeester, die een moeizame start van het nieuwe seizoen beleefde, gaat in op de interesse van VfL Bochum uit zijn geboorteland. Daarmee zadelt de succescoach van de laatste seizoenen de worstelende Arnhemmers op met een groot probleem.

Dat meldt het Duitse BILD. Bochum brak onlangs met hoofdcoach Thomas Reis, die in de eerste zeven speelronden pas één punt pakte. In de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester is Letsch in beeld. De Duitser ziet een overstap naar de Bundesliga wel zitten en is persoonlijk zelfs al rond. Alleen Vitesse en Bochum moeten nog een akkoord bereiken.

Letsch, die eerder werkzaam was bij RB Leipzig, Austria Wien, Erzgebirge Aue, FC Liefering en RB Salzburg, maakte de afgelopen twee seizoenen veel indruk bij Vitesse. Onder zijn leiding eindigde Vitesse als vierde en als zesde in de Eredivisie, terwijl zijn ploeg vorig seizoen indruk maakte in Europa. Met slechts vijf punten staat Vitesse dit seizoen op de teleurstellende veertiende plaats.

Vitesse overweegt volgens ForzaPECZwolle nu vol in te zetten op Dick Schreuder, die indruk maakt als oefenmeester van PEC Zwolle. Schreuder behoedde PEC afgelopen seizoen met goed voetbal bijna voor degradatie en is nu met de Zwollenaren goed begonnen aan de jacht op de terugkeer naar het hoogste niveau. Schreuder was hiervoor al assistent bij de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede trainer, dramatische selectie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen