Gesprek Pogba met politie lekt uit: "Ze richtten hun wapens op mij"

19 september 2022, 13:40

Het Franse L 'Équipe heeft beslag gelegd op de transcripties van de gesprekken tussen Paul Pogba en de politie. De topmiddenvelder van Juventus werd bedreigd en gechanteerd. De daders bleken broer Mathias en enkele jeugdvrienden.

Pogba werd op 19 maart opgewacht door gemaskerde mannen, zo verzekerde hij tegenover de politie. Na wedstrijden met de Franse nationale ploeg was hij onderweg naar een flat in Chanteloup-en-Brie. Daar werd Pogba opgewacht door twee mannen met wapens en kogelvrije vesten. Een van hen eiste dertien miljoen euro van hem, waarvan drie miljoen euro contant.

"Ik was bang", vertelde Pogba erover aan de Franse politie. "De twee jongens richtten hun wapens op mij. Dus toen ik zo werd opgehouden, onder bedreiging, vertelde ik hen dat ik zou betalen." Uiteindelijk heeft Pogba dat niet gedaan, tot frustratie van broer en voormalig Sparta-spits Mathias. Via social media dreigde Mathias onthullingen te doen over zijn broer.

De politie heeft ingegrepen en Mathias Pogba, die momenteel clubloos is, vorige week gearresteerd. Ook enkele andere mannen zitten voorlopig achter slot en grendel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen