Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Schreuder gaat lastige periode tegemoet, de irritaties nemen toe"

"Schreuder gaat lastige periode tegemoet, de irritaties nemen toe"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 september 2022 – Mike Verweij verwacht dat Alfred Schreuder een lastige periode tegemoet gaat bij Ajax. De oefenmeester begon ijzersterk aan zijn avontuur in Amsterdam, maar slikte afgelopen week twee nederlagen op rij. Door de dompers tegen Liverpool en AZ staat de druk er nu al vol op in de Johan Cruijff Arena.

'Irritatie neemt toe bij reserves van Ajax', zo luidt de kop van de nieuwste voetbalpodcast van De Telegraaf. Clubwatcher Mike Verweij merkt dat sommige bankzitters gefrustreerd raken door hun rol. "Brobbey, Klaassen, Ocampos en Kaplan zijn allemaal naar Amsterdam gekomen om te spelen. Het gemor wordt langzaam hoorbaar. Een manier om dat te pareren, is door te winnen. Dan kan het ineens ook allemaal anders zijn."

Eenvoudig zal dat echter niet gaan. Na de interlandbreak wacht voor Ajax een nu al cruciale clash met Napoli in de Champions League. Een nederlaag zou zomaar al uitschakeling kunnen betekenen. "Ik denk dat Schreuder een lastige periode tegemoet gaat", aldus Verweij. "Verliezen van Liverpool kan, de nederlaag tegen AZ was niet ingecalculeerd. Als de resultaten uitblijven, zal hij het goed moeten managen. Dat moet hij bewijzen."

De 'druk neemt toe', zo constateert de journalist. Vooral omdat sommige hoofdrolspelers matig speelden. "Tadic en Berghuis waren onzichtbaar. Bij Tadic vragen fans zich af waarom hij nog steeds negentig minuten mag blijven staan. Schreuder vindt hem belangrijk, hij kan uit het niets scoren", aldus Verweij, die de kritiek ook begrijpt.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd