Berghuis ruziet met Hatzidiakos: Ajacied weigert hand te geven

19 september 2022, 13:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis en Pantelis Hatzidiakos zullen vermoedelijk nooit de allerbeste vrienden worden. De verdediger van AZ kreeg het tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax aan de stok met de aanvallende middenvelder van de topclub. Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar opzochten.

Anderhalf jaar geleden deelde Berghuis een doodschop uit aan de verdediger van AZ, die daardoor maandenlang aan de kant stond met een blessure. Zondagmiddag stonden Berghuis en de Griek na een akkefietje met de hoofden tegen elkaar. Na afloop blikte Hatzidiakos terug op het voorval van anderhalf jaar geleden. "Dat was voor mij toen heel pijnlijk. Ik had wel een berichtje van hem verwacht, maar heb die nooit gekregen", zei hij tegen De Telegraaf.

Voor Hatzidiakos was er geen sprake van rancune. "Maar oké, na de wedstrijd dacht ik: ik heb nu op een sportieve manier revanche genomen. Zand erover, nu is alles klaar. Ik wilde hem een hand geven, maar hij dacht daar blijkbaar anders over. Hij heeft een bepaalde persoonlijkheid."

Berghuis en consorten slikten op bezoek in Alkmaar de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen. AZ boekte een 2-1 overwinning. Het was Mees de Wit die zijn ploeg al voor de rust naar een overwinning schoot.

Lees ook: Van Hanegem kritisch op Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slechte verliezers die (k)neusjes, net als die jankers hier.Het ligt altijd aan iets of iemand anders 😭😭

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen