Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Deze worstelende Oranje-internationals snakken naar interlandbreak

Deze worstelende Oranje-internationals snakken naar interlandbreak

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 september 2022 – De interlandbreak is aangebroken. Komende week werkt het Nederlands elftal twee wedstrijden af in de Nations League. De meeste spelers die geselecteerd zijn steken bij hun club in goede vorm, maar dat geldt niet voor iedereen. Deze internationals hopen bij Oranje weer een goed gevoel te krijgen.

Davy Klaassen
"Daar word ik niet vrolijk van", vertelde Klaassen zondagmiddag na afloop van de domper tegen AZ aan ESPN over zijn reserverol. Afgelopen seizoen was Klaassen nog onomstreden bij Ajax, dit seizoen moet hij het doen met invalbeurten. De aanvallende middenvelder begon pas twee keer in de basis bij de Amsterdammers. Bij Oranje was hij onder bondscoach Louis van Gaal een belangrijke kracht.

Matthijs de Ligt
De Ligt is sinds zijn overstap naar Bayern München, dat miljoenen overmaakte naar Juventus, nog geen vaste waarde in het hart van de Duitse defensie. Afgelopen weekend slikte de Nederlander een nederlaag tegen FC Augsburg, waardoor Bayern voor de vierde keer op rij punten verspeelde in de Bundesliga. De Ligt had een basisplaats, maar kon niet overtuigen.

Lees ook: Van Gaal geeft update over agressieve vorm prostaatkanker

Devyne Rensch
Er was al discussie over de keuze voor Rensch, die in de selectie de voorkeur krijgt boven Jeremie Frimpong. Rensch begon matig aan het seizoen, maar herpakte zich de laatste weken sterk. Tegen AZ was de twintigjarige verdediger echter hoofdschuldige aan de 2-1 nederlaag. Een fout van de rechtsback werd keihard afgestraft door Mees de Wit.

Virgil van Dijk
Bakken van kritiek kreeg Virgil van Dijk in de eerste weken van het nieuwe seizoen over zich heen. De aanvoerder van Oranje behoort tot de beste verdedigers ter wereld, maar deelde in de openingsweken van het seizoen vooral in de malaise bij Liverpool. Lukt het hem om bij het Nederlands elftal weer vertrouwen te tanken?

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd