Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kritiek op passeren 'potentiële topkeeper' Bijlow: "Geen fan van Pasveer"

Kritiek op passeren 'potentiële topkeeper' Bijlow: "Geen fan van Pasveer"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 september 2022 – Pierre van Hooijdonk begrijpt weinig van het besluit om Justin Bijlow te passeren voor de komende interlandperiode. Bondscoach Louis van Gaal koos weliswaar voor vier doelmannen, maar daar zat de sluitpost van Feyenoord niet bij. Dat Remko Pasveer wél bij de selectie zit, wekt alleen maar meer verbazing.

Van Hooijdonk vindt het vreemd dat Pasveer, die voorheen bij Heracles, Go Ahead, PSV en Vitesse speelde, nu als Ajax-keeper is opgeroepen voor Oranje. "Hij werd als reservekeeper naar Ajax gehaald, en nu is hij opeens goed genoeg voor het Nederlands elftal? Justin Bijlow is een potentiële topkeeper, die laat je nu thuis", zei Van Hooijdonk bij Studio Voetbal

"Je kan mij niet wijsmaken dat Pasveer een betere doelman is dan Bijlow", vervolgde de oud-spits. "Ik ben niet zo'n fan van Pasveer. Oudere keepers maken zich bij een één-tegen-éénsituatie minder breed. Dat zag je bij de 2-1 van AZ. Als je ouder wordt, wordt ook je reach kleiner."

Bondscoach Louis van Gaal gaf zondagavond bij Humberto aan dat hij Bijlow 'niet geweldig' vond keepen de laatste weken. Naast Pasveer heeft de oefenmeester gekozen voor Jasper Cillessen, Mark Flekken en Andries Noppert.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd