Kritiek op passeren 'potentiële topkeeper' Bijlow: "Geen fan van Pasveer"

19 september 2022, 08:15

Pierre van Hooijdonk begrijpt weinig van het besluit om Justin Bijlow te passeren voor de komende interlandperiode. Bondscoach Louis van Gaal koos weliswaar voor vier doelmannen, maar daar zat de sluitpost van Feyenoord niet bij. Dat Remko Pasveer wél bij de selectie zit, wekt alleen maar meer verbazing.

Van Hooijdonk vindt het vreemd dat Pasveer, die voorheen bij Heracles, Go Ahead, PSV en Vitesse speelde, nu als Ajax-keeper is opgeroepen voor Oranje. "Hij werd als reservekeeper naar Ajax gehaald, en nu is hij opeens goed genoeg voor het Nederlands elftal? Justin Bijlow is een potentiële topkeeper, die laat je nu thuis", zei Van Hooijdonk bij Studio Voetbal

"Je kan mij niet wijsmaken dat Pasveer een betere doelman is dan Bijlow", vervolgde de oud-spits. "Ik ben niet zo'n fan van Pasveer. Oudere keepers maken zich bij een één-tegen-éénsituatie minder breed. Dat zag je bij de 2-1 van AZ. Als je ouder wordt, wordt ook je reach kleiner."

Bondscoach Louis van Gaal gaf zondagavond bij Humberto aan dat hij Bijlow 'niet geweldig' vond keepen de laatste weken. Naast Pasveer heeft de oefenmeester gekozen voor Jasper Cillessen, Mark Flekken en Andries Noppert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wilelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meneer van Hooydonk de keeper van Feyenoord Bijlow die komt in het boekje van van Gaal niet voor Deze meneer van Gaal is te oud en daarom neemt hij ook die ouwe lul van een Pasveer mee die staartman Zo zijn er wel meer van die namen waar je zeg wat doet zo'n iemand nou in het Nederlands elftal Maar je heb met van Gaal te maken ,was dat hij vlak bij mij woonde al een irritante kerel en dat blijft hij .

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In potentie is Bijlow de beste keeper die er op dit moment rond loopt van de jonge generatie. Beter dan Drommel en Gorter. Maar volgens mij heeft Van Gaal dit gisteren gewoon netjes uitgelegd. Er worden 60 spelers elke week gevolgd. Hij wil mensen aan het werk zien op de training. Krul is er nu ook niet bij en daar hoor je niemand over

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen