Gepasseerde Bijlow ontkent vormdip en baalt van keuze Van Gaal

18 september 2022, 20:27

Het Nederlands elftal komt maandag in Zeist weer samen voor een nieuwe week met interlands, maar doelman Justin Bijlow is daar niet bij. De keeper van Feyenoord werd verrassend genoeg gepasseerd door bondscoach Louis van Gaal, wat hij zelf ook niet zag aankomen.

"Ik was wel een klein beetje verrast, ja", gaf de doelman na afloop van het verloren duel op bezoek bij PSV (4-3) aan tegenover de camera's van ESPN. "Maar goed, ik moet hard werken. Als ik er over twee maanden maar bij zit", aldus Bijlow, die duidelijk niet al te veel over de keuze van bondscoach Louis van Gaal wilde zeggen.

De doelman is in ieder geval van mening dat hij momenteel niet minder in vorm is, maar vindt ook dat hij niet in topvorm is. "Het kan altijd beter, dat weet ik ook. Ik werk er hard voor en dan komt het vanzelf weer. Ik hoop nog steeds over twee maanden naar het WK te gaan", zegt de goalie, die tijdens de vorige interlandperiode onder Louis van Gaal gewoon nog eerste doelman was, tegenover de NOS

Tijd dringt

De bondscoach heeft er nu echter voor gekozen om Mark Flekken, Jasper Cillessen, Andries Noppert en de goed keepende Remko Pasveer op te roepen. Na deze interlandperiode komt er nog één interlandweek aan voordat het WK in Qatar van start zal gaan. De komende maanden zijn dus van groot belang voor de Feyenoord-doelman om zich toch terug de selectie van het Nederlands elftal in te knokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen