Withete Mourinho moet tegengehouden worden na rode kaart

18 september 2022, 20:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Atalanta heeft in elk geval voor een paar uur de macht in de Serie A gegrepen door met 0-1 te winnen bij AS Roma. Meest opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor José Mourinho, die door een van zijn assistenten en de vierde official tegengehouden moest worden toen hij werd weggestuurd.

Atalanta begon met Hans Hateboer, Teun Koopmeiners en Marten de Roon als basisspelers aan het uitduel met Roma. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd tien minuten voor rust gemaakt. Giorgio Scalvini ontving de bal op de rand van het strafschopgebied en verschalkte doelman Rui Patrício met een geplaatst schot.

Roma had het betere van het spel tegen Atalanta, maar slaagde er maar niet in zich in de wedstrijd terug te knokken. De thuisploeg hoopte tien minuten na rust een strafschop te krijgen toen Nicolò Zaniolo in het strafschopgebied werd vastgehouden, maar scheidsrechter Daniel Chiffi vond het geen penalty waard.

Mourinho daarentegen wel. Hij botvierde zijn frustraties op de scheidsrechter, die de tirade beantwoordde met een directe rode kaart. Mourinho reageerde verbolgen en wilde verhaal halen bij Chiffi, maar werd tegengehouden door een van zijn assistenten en de vierde official. Morrend beende hij vervolgens naar de tribunes. Daar zag hij hoe zijn ploeg ook in het restant van het duel niet tot scoren kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen