Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Perez en Bruggink zagen twee uitblinkers: "Zo'n creatieve linkspoot"

Perez en Bruggink zagen twee uitblinkers: "Zo'n creatieve linkspoot"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 september 2022 – Jens Odgaard werd na afloop van het duel tussen AZ en Ajax verkozen tot man of the match, waar analist Arnold Bruggink zich wel in kon vinden. Zijn collega Kenneth Perez van ESPN vond echter dat Ajax-doelman Remko Pasveer de absolute uitblinker was in het AFAS Stadion.

"Odgaard is gewoon een uitstekende aankoop van AZ", gaf Bruggink na afloop van het duel aan in het programma Dit was het Weekend. "Samen met Reijnders is hij degene van wie de creatieve ideeën moeten komen. Maar wat kan die jongen goed schieten zeg, echt fantastisch. Je moet zo'n Odgaard ook lekker laten voetballen en geen opdrachten meegeven. Echt zo'n creatieve linkspoot vind ik hem", steekt de oud-speler van onder meer FC Twente de loftrompet.

Kenneth Perez zag Remko Pasveer, die zich volgende week voor het eerst mag gaan melden bij het Nederlands elftal, uitblinken in het AFAS Stadion: "Pasveer was echt fantastisch. Hij heeft vandaag de meeste passes ooit gegeven als keeper in de Eredivisie. Hij had wederom de meeste balcontacten bij Ajax en dat vind ik geen goed teken", aldus Perez, die wel zag dat er bij een aantal reddingen ook het nodige geluk kwam kijken. "Die redding op het schot van Sugawara pakt hij ook een beetje vanwege zijn ouderdom. Hij blijft gewoon staan terwijl jonge keepers als een gek uit zouden komen bij zo'n bal."

De analisten waren het met elkaar eens dat de complimenten naar Alkmaar mogen voor het sterke optreden van AZ: "Het is gewoon een hele knappe overwinning", conculeerde Perez. "Zeker als je allebei de teams naast elkaar legt. Als je ziet wat voor spelers daar rondlopen en wat voor prijskaartje er aan die jongens hangt, dan is het gewoon razend knap wat AZ vandaag heeft gedaan. Als je ziet wat er bij die ploeg rondloopt dan is dat natuurlijk puur kwalitatief wat minder. Daarvoor moet Pascal Jansen ook de credits krijgen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd