Slot schiet in lach bij zien beelden tackle van Sangaré

18 september 2022, 18:21

Arne Slot heeft zijn licht laten schijnen over twee cruciale scheidsrechterlijke beslissingen tijdens de topper tussen PSV en Feyenoord. Bij de 2-1 van Cody Gakpo werd een tackle van achteren van Ibrahim Sangaré niet bestraft, terwijl bij de 4-3 van Armando Obispo een corner werd gegeven die niet gegeven had moeten worden.

Slot verscheen na afloop van de zinderende topper voor de camera van ESPN en kreeg tijdens zijn analyse beelden te zien van de vermeende overtreding van Sangaré in aanloop naar de 2-1. Daarbij schoot de Feyenoord-trainer in de lach. "Ik zie iemand die van achteren een duel aangaat zonder dat hij de bal aanraakt. Afgelopen donderdag dacht ik dat wij de 5-0 maakten, maar toen was er voorafgaand aan 25 passes een heel lichte overtreding gemaakt. Maar goed, dit is bekeken door de scheidsrechter die er bovenop stond en de VAR."

"Het is geen overtreding, maar hij heeft de bal ook niet gespeeld. Dan zal er wel helemaal geen contact zijn geweest, ga ik vanuit", aldus Slot, die ook beelden kreeg te zien van het moment voorafgaand aan de 4-3, waarbij PSV ten onrechte een corner kreeg. Allard Lindhout dacht dat Marcus Pedersen de bal als laatst had geraakt, maar dat was niet het geval. "Ik zie dat hij daar gelijk in heeft, maar vervolgens is het dan nog steeds maar een corner. Je weet dat PSV sterk is in twee dingen: de counter en standaardsituaties. We kregen twee doelpunten tegen uit standaardsituaties en dat zijn er over het algemeen te veel. Dat is ook gebleken."

Reactie Kökcü

Ook Orkun Kökcü vond dat Feyenoord beter had moeten omgaan met de standaardsituaties van PSV. "Ze maken daar wwee doelpunten uit, dat kan gewoon niet. We moeten daar aan werken, veel mannelijker de duels aangaan", sprak de aanvoerder van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen