Peperdure Allegri is blij met ontslaggeruchten rondom zichzelf

18 september 2022, 15:57

Juventus-trainer Massimiliano Allegri lacht om de geruchten over zijn mogelijke ontslag. Na zes duels is de Oude Dame dit seizoen in de Serie A weliswaar nog ongeslagen, maar in de Champions League werd tweemaal verloren en slechts twee van de vier duels werden tot dusver gewonnen in Italië.

En dus staken de geruchten over een vertrek van Allegri, die daar zelf tijdens een persconferentie om kon glimlachen, weer de kop op. "Ik ben blij dat we het weer hebben over het mogelijke vertrek van Allegri. Ik heb het gemist, de geruchten. Waarom? Omdat ik me altijd wel vermaak met die berichten", waren de opmerkelijke woorden van de oefenmeester over zichzelf en zijn eigen positie. 

Eerder werd de oefenmeester al weggestuurd na een teleurstellend seizoen, waarin hij nog wel kampioen werd. Daarna ging het onder zijn opvolgers mis en dus werd hij teruggehaald naar Turijn. "Ik maak ook fouten, net als iedereen. En het is normaal dat ik word beoordeeld op de resultaten van Juventus. Maar ik probeer vooral rustig te blijven en vertrouwen te houden."

Megaclausule Allegri

Hoewel Juventus ook zondag alweer in de problemen is geraakt tegen laagvlieger Monza, Ángel Di Maria pakte een oliedomme rode kaart (zie onder), zal het niet zomaar afscheid nemen van Allegri. Hij zou namelijk rond de negen miljoen euro per seizoen verdienen en heeft nog een contract tot 2025, waardoor een ontslag een peperdure onderneming zou zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen