Van Nistelrooij verrast bij PSV tegen Feyenoord: Til & Branthwaite

18 september 2022, 13:13   Bijgewerkt: 18 september 2022, 13:21

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij kiest voor Guus Til in de basisopstelling. Mede door de verrassende afwezigheid van Anwar El Ghazi staat hij als aanvallende middenvelder opgesteld en is Cody Gakpo op papier de diepe spits. Xavi Simons en Ismaël Saibari vormen normaliter de vleugels, al zou ook Simons de valse spits kunnen zijn. In praktijk moet blijken hoe de ploeg het gaan invullen in de topper tegen Feyenoord

Verder is er achterin een basisplaats voor Brantwaith, die de problemen achterin moet gaan oplossen in het elftal van Ruud van Nistelrooij. Jordan Teze schuift daardoor op naar de rechterkant, routinier Ramalho blijft gewoon op de bank. De rest van de achterhoede blijft wel gewoon intact bij PSV, dat in de Eredivisie al zeven tegentreffers moest incasseren.

Op het middenveld kiest Van Nistelrooij met Til en Veerman best aanvallend, Erick Gutiérrez is het kind van de rekening geworden. Simons schuift een linie op en het zou ook kunnen zijn dat hij niet vanaf de vleugel, maar als valse spits gaat spelen. In dat geval begint Gakpo gewoon vanaf de linkerkant van de aanval en Saibari aan de rechterkant.

Lees ookPSV onder hoogspanning: 'Het gist en borrelt aan alle kanten'

Noni Madueke, Fredrik Oppegard, luuk de Jong, Marco van Ginkel, Mauro Júnior en Olivier Boscagli zijn nog altijd de afwezigen bij PSV, bij wie naast Gutierrez ook Ki-Jana Hoever weer op de bank beginnen in vergelijking met de laatste wedstrijd van PSV tegen RKC Waalwijk (0-1). 

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, Simons, Gakpo

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen