De vermoedelijke opstelling van PSV in kraker tegen Feyenoord

17 september 2022, 22:39

PSV neemt het zondag (14.30 uur) in eigen huis op tegen Feyenoord. De Eindhovenaren zouden donderdag eigenlijk in actie komen tegen Arsenal, maar dat Europa League-duel werd geannuleerd in verband met het overlijden van de Engelse koningin. Daardoor heeft PSV een voordeel ten opzichte van Feyenoord, dat donderdag nog wel in actie kwam (6-0 winst tegen Sturm Graz).

Bij de Eindhovenaren is de verwachting dat Philipp Max en Ibrahim Sangaré weer fit genoeg zijn om te spelen. Max werd door trainer Ruud van Nistelrooij vorige week nog gespaard in het thuisduel tegen RKC Waalwijk, dat door de Eindhovenaren ternauwernood (1-0) werd gewonnen. Sangaré ontbrak eveneens tegen de provinciegenoot, omdat hij volgens zijn trainer niet helemaal fit was.

De kans is groot dat de basisterugkeer van Max en Sangare minder goed nieuws betekent voor Ki-Jana Hoever en Érick Gutiérrez. Zij lijken de grootste kanshebbers om terug te worden verwezen naar de reservebank. PSV hoopt tegen Feyenoord het zelfvertrouwen te herstellen, dat in de afgelopen periode een flinke deuk kreeg door de Champions League-uitschakeling, het verlies tegen FC Twente en het gelijkspel tegen Bodo/Glimt. 

De vermoedelijke opstelling van PSV

Benítez, Mwene, Teze, Obispo, Max, Sangaré, Simons, Veerman, Saibari, El Ghazi, Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen