Duitse sportkrant maakt gehakt van puntenmorsend Bayern

17 september 2022, 19:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München is belabberd begonnen aan het Bundesliga-seizoen. De Duitse recordkampioen ging zaterdagmiddag met 1-0 onderuit bij het FC Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw en vindt zichzelf na zeven duels terug in de subtop.

Bij Bayern begonnen zomeraankopen Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui in de basis en moest

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch genoegen nemen met een plek op de reservebank. De oud-Ajacied zag zijn ploeg ploeteren en het andermaal moeilijk hebben met een laagvlieger in de Bundesliga. De Duitse Sportkrant Bild is genadeloos voor de landskampioen en spreekt van een blamage.

'Twaalf punten uit zeven wedstrijden: het is twaalf jaar geleden dat Bayern zo ontzettend slecht was', begint de krant haar serenade. 'Destijds werd Borussia Dortmund kampioen.' Toch is de druk op trainer Julian Nagelsmann nog niet zo groot. En dat komt vooral door de prestaties in Europa. 'Die twee overwinningen in de Champions League zorgen ervoor dat zijn baan nog niet onder druk staat', aldus Bild.

Door de uitglijder van Bayern neemt Borussia Dortmund de koppositie in Duitsland over. De geel-zwarten waren in de rivierderby met 1-0 te sterk voor het Schalke 04 van voormalig AZ-verdediger Thomas Ouwejan. Vrijdag 30 september wachten de Nederlanders bij Bayern een volgende test: dan komt het geplaagde Bayer Leverkusen op bezoek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen